Nefis Tavuk Büryan – En Sevdiğim Yemek

Lezzetli Chicken Bryan’ı pişirmek için önce tavuğu iki litre suda düdüklü tencerede haşlayın. Oh, dikkatli ol, pirinç suyu kullanacağız.

Pilav tenceremize yağımızı alalım. Biraz ısınınca doğranmış soğan ve sarımsağı ekleyip 2-3 dakika kavurun.

Üzerine fıstıkları, bademleri, tuzu ve naneyi ekleyip hızlıca devam edelim.

Pirinci ekleyip 4-5 dakika kavurun.

Dibine bir parça tereyağ koyduğumuz pirinci de üstüne tavuk parçaları koyalım.

Tavuğu haşladığımız suyun tamamını pilavın üzerine ekleyip önceden 200 derecede ısıttığımız fırınımızda bir saat pişirelim.

Nefis Tavuk Bryan hazır.

Afiyet olsun…

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın