Geçen hafta hafta sonu için 2-3 farklı davet aldım ama beni asıl heyecanlandıran tek tanesi Şarküteri’deki Tatlı Aşk atölyesi oldu. Sevgililer Günü’nden önce eşim ve ben bu partiye katılmaya karar verdik.
Esra Özkutlu, Fransız hamur işleri üzerine keyifli bir çalıştaya öncülük etti. Meğer Yemek.name’de ünlü Ermek Hanım Esra ile yazıyormuşuz ama benim haberim yokmuş. Sonradan hatırladıkça daha mutlu oldum 🙂
Enfes açık sandviçler ve enfes porto şarabı eşliğinde ekler, çilek, limon ve portakal yaparak harika zaman geçirdik.
Nişantaşı’na gittiğinizde ya da Pazar gününüzün 3 saatini yemek yiyerek geçirmek istiyorsanız Şarküteri’ye uğramanızı öneririm.
aperatif nedir?
Ambalajlı Gıdalar, iyi beslenmenin yaşam sevincinin temeli olduğu felsefesiyle oluşturulmuş bir yiyecek ve içecek konseptidir.
Tüm Şarküteri ekibinin tek amacı, kozmopolit bir metropol olan İstanbul’un hızlı tempolu gündelik hayatına ve giderek birbirine benzeyen mekan menü yapılarına yeni bir soluk getirmek, yeme-içme deneyimini bir festivale dönüştürmektir. tatlar.
Alışılagelmiş tariflerden farklı olarak “esaslara dönüş” anlayışıyla oluşturulan şarküteri menüsüne, 1.000 şişelik şarap mahzeni ile mükemmel yemek deneyimini tamamlayan zengin bir şarap listesi, yemek eşleştirme önerileri ve tadım notları eşlik ediyor.
Şarküteri’de kahvaltıdan akşam yemeğine, akşam kokteylinden “5 çay”a günün tüm zaman dilimleri, mevsime göre değişen farklı tatlardaki sürprizlerle çeşitleniyor.
Konserve Gıda Hizmetleri:
Şarküteri, Nişantaşı şubesinde müşterilerine daha iyi ve lezzetli bir yeme-içme deneyimi sunuyor.
toplamaya çıkarma
İhtiyaç duyduklarında erişebilmeleri için oluşturulan hizmet içerikleri ile de hizmetinizdedir.
Konserve yiyecekler evinizde
Son dönemde dünya trendleri arasında öne çıkan “ev eğlencesi” yani “ev partileri ve eve dönüş eğlencesi” doğrultusunda oluşturulan “Evinizde Şarküteri”, dünyada popüler hale gelecek yeni bir alana öncülük ediyor. yiyecek ve içecek endüstrisi.
Romantik bir akşam yemeğinden, yakın arkadaşlarla bir öğle yemeğine, 50 kişilik doğum günü partisinden 10 kişilik öğle yemeğine kadar tüm davetleriniz için Şarküteri ekibi farklı konseptlerle size özel menüler oluşturuyor.
Konserve gıda aksesuarları
Zengin şarap listesinden çeşitli malzemeler, soslar, reçeller ve şarapların yanı sıra şarküteriye özel tasarlanmış cam, ahşap ve seramik mutfak ve servis ürünleri ile perakende fiyatlarla satın alabilirsiniz.
‘Şarküteri Aksesuarları’ serisinde peynir ve şarküteri tabaklarından servis tabaklarına, fenerlerden kek kalıplarına kadar sınırlı sayıda cam, ahşap ve seramik ürünler yer alıyor.
özel lezzetler
Signature Delicatessen, profesyonel ve yaratıcı ekibiyle; 10 kişilik özel yemeklerden 500 kişilik kurumsal toplantılara kadar her tür ve konseptte catering ihtiyaçlarınızı farklı bakış açıları ve size özel çözümler sunarak karşılamayı hedefliyor.
Şarküteri’nin yaratıcısı ve Türkiye’nin önde gelen şeflerinden Elif Yalın’ın “Featured Catering” konsepti, büyüklüğü ve etkinliği ne olursa olsun, eksiksiz bir yemek servisi, kanıksanan bir catering deneyimi tasarlıyor.
Uygulamalarından farklı olarak yeme içmede özel bir keyif sunduğu fikrine dayanmaktadır.
konserve atölyeleri
Atölye çalışmalarında, doğal bir mutfak ortamında birlikte yemek pişirip sohbet ederek yemek kültürüne dair farklı konuları katılımcılarla paylaşmayı amaçlıyor. Her atölyeyi misafirleriyle daha yakın ilişki kurmak, onların istek ve zevklerini öğrenmek, ilkelerini ve doğrularını onlara aktarmak için bir fırsat olarak görüyorlar.
Aralık 2010’da başlayan şarküteri atölyeleri, her ay Pazar öğleden sonraları düzenlenmektedir.
5 Aralık’taki ilk atölyede Ayvalık’ta üretilen Makaron marka zeytinyağının öyküsünü ve zeytinyağı lezzetlerini paylaşan Cenap işmanoğlu’nu ağırladılar.
Tüm tutkulu gurmeler, bu etkinlik dizisinde özel misafir konuşmalarının, yemek pişirme derslerinin ve uygulamalarının keyfini çıkarabilir. Atölyelerde şeflerin yanı sıra yiyecek-içecek sektörü veya yemekle ilgili yaratıcı isimler de yer alacak.
Delicatessen’in atölyelerinde New York’tan bir catering firmasına, Londra’dan bir yemek stilistine ya da Kopenhag’dan yemeğe karşı ilgisi yenilmez bir DJ’e rastlayabilirsiniz.
Atölye konuları sadece yemek yapmakla sınırlı değil, yemek sunumu, mevsimsel farklı malzemelerin kullanımı, yöresel tatlar, yemek kültürü, tarih gibi birçok farklı konuyu da içeriyor.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]