Ocakta tartolet yapımı için tarifte yer alan tartolet kremasını hazırlamaya başlayalım.
Tereyağı ve krem şanti dışındaki malzemeleri bir tencereye alıp karışımın içinde pişirelim.
Ocağı kapatın, tereyağı ekleyin, iyice karıştırın.
Soğuduktan sonra krem şantiyi ekleyip mikserle çırpın.
Tartolet Haçı için; Un ve pudra şekerini rondoda birleştirelim
Tereyağı, yumurta ve diğer malzemeleri ekleyip tekrar yoğuralım.
20 gr bezeyi alıp elimizle yuvarlayalım.
Bir tabağa alıp buzdolabında 20 dakika dinlendirelim.
Tartlet kalıbını ocakta alalım, fırça yardımıyla yağlayalım, bir kez yağlayalım, sonrasında yağlamayın.
Bezeleri kalıba yeterince koyalım, her tarafını üç dakika pişirelim. Bu ölçümlerle 24 çıkış
Kremayı soğuyunca sıkın.
İstediğimiz meyvelerle süsleyelim.
Antep fıstığı serpin
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]