Omlet hamuru tarifi için malzemeler (peynir dolgulu)
- 4 yumurta
- 2 yemek kaşığı tereyağı
- 2 dilim çedar peyniri
- 5-6 dal maydanoz
- Tuz, karabiber ve kara biber
Omlet böreği (çedar peynirli) tarifi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Yumurtalarımızı oda sıcaklığında olsun, çırpma telimize alalım.
- İyice karıştıralım, tuz ve az miktarda pul biber ekleyip iyice çırpalım ve köpük köpük elde edelim.
- Yapıyı bir omlet tavasında eritelim ve yumurtayı dökelim.
- Kısık ateşte yavaş yavaş pişirelim.
- Bir tarafına resimdeki gibi cheddar ve maydanozu ilave edelim, karabiberi ilave edelim ve yumurtanın diğer tarafını kapatalım.
- Diğer tarafını çevirerek pişmeye devam edin ve kızarana kadar bekleyin ve ardından ocağı kapatın. Bu kadar basit, afiyetle ve afiyetle servis edebilirsiniz. .
Resimli bourke omlet (peynir dolgulu) tarifi
Omlet Börek’in Kaşarlı yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Son Dakika Urfa’da yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]