Omlet Turtası (Peynirli)

Omlet hamuru tarifi için malzemeler (peynir dolgulu)

  • 4 yumurta
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 2 dilim çedar peyniri
  • 5-6 dal maydanoz
  • Tuz, karabiber ve kara biber
Omlet böreği (çedar peynirli) tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Yumurtalarımızı oda sıcaklığında olsun, çırpma telimize alalım.
  2. İyice karıştıralım, tuz ve az miktarda pul biber ekleyip iyice çırpalım ve köpük köpük elde edelim.
  3. Yapıyı bir omlet tavasında eritelim ve yumurtayı dökelim.
  4. Kısık ateşte yavaş yavaş pişirelim.
  5. Bir tarafına resimdeki gibi cheddar ve maydanozu ilave edelim, karabiberi ilave edelim ve yumurtanın diğer tarafını kapatalım.
  6. Diğer tarafını çevirerek pişmeye devam edin ve kızarana kadar bekleyin ve ardından ocağı kapatın. Bu kadar basit, afiyetle ve afiyetle servis edebilirsiniz. 🌻.

Resimli bourke omlet (peynir dolgulu) tarifi

Omlet Börek’in Kaşarlı yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Son Dakika Urfa’da yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın