Otlu Kaygana Tarifi – En Sevdiğim Yemek

Merhabalar, sizleri Karadeniz bölgemizin lezzetleriyle tanıştırmak istiyorum. Kahvaltı yaptım güzel oldu 👌😋🍴

Muhteşem Otlu Kaygana Tarifi için maydanoz, dereotu ve soğanı ince ince kıyın.

Unu derin bir kaba alıp sütü yavaş yavaş dökelim ve pürüzsüz olana kadar karıştıralım.

Üzerine yumurtaları kıralım, tekrar karıştıralım ve son olarak doğranmış sebzeleri ve tuzu koyup karıştıralım.

👉Çayı tavaya dökmeden önce karıştırmayı unutmayın.

Tavaya yağı döküp ısıttıktan sonra harcı alıp içine dökelim.

Orta ateşte alt kısmı belirgin bir şekilde kızardığında spatula ile çevirip bir parça daha pişirin, bir tabağa alın ve çamur bitene kadar aynı işlemi yapın.

Ilık ve sıcak yiyebilirsiniz.👌🍳🍴

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın