Paçanga Börekleri – Tarifler.net.tr – Pratik Tarifler

Bakanga böreği nasıl yapılır? Ayrıca size fikir verecek 174 yorum var. Tarif püf noktaları, binlerce tarif ve daha fazlası… Nilay Tulum Türk 40 dk, Börek, börek, kızartma, paçanga, paçanga böreği tarifi, paçanga böreği yapılışı, pastrami, pastrami böreği, börek

67 3.64 5 1

Paçanga böreği en sevdiğim böreklerden biridir. Hem kolay hem de lezzetli, cheddar peyniri ve hafif eritilmiş pastırmanın mükemmel uyumu. Böreklerimi bir gece önce kayınvalideme kahvaltıya gitmek için hazırlamış ve çiğ olarak buzluğa atmıştım. Yolda buzluktan alıp yanımıza aldık ve kahvaltıdan 15 dakika önce kızarttık. İnanın bir tane bile kalmadı 🙂 Size güzel bir öneri, vaktiniz olduğunda böreklerinizi bu tarife göre yapın ve buzluğa kapaklı bir kaseye koyun (aynı kombinasyonu bahar için kullanıyorum) ruloları) istediğiniz zaman çıkarıp yemeğin tadını çıkarın. Bir meze olarak servis yapın.

Dersler :

    3 yufka 150 gr pastırma 200 gr rendelenmiş kaşar peyniri 1 orta boy domates 1 yeşil biber 1 tutam maydanoz Kızartmak için sıvı yağ

Bakanja Böreği Tarifi nasıl yapılır?

Hamuru dört üçgene kesin (4 parçaya bölün). Pastırmaları ince ince dilimleyin ve doğranmış biber ve domateslerle teflon tavada 1-2 dakika soteleyin (istenirse çiğ de kullanabilirsiniz). Soğuyunca kıyılmış maydanoz ve rendelenmiş kaşar peynirini ekleyin. Yufkaları kalın bir ruloya sarın ve tüm yufkalar bitene kadar bu işleme devam edin. İkiye bölün ve soğutmadan sıcak servis yapın.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın