pancar kökü

Pancar suyu tarifi malzemeleri

  • 1 pancar
  • 7-8 marul yaprağı
  • 3 dal taze nane
  • 1 soğan
  • 1 diş sarımsak
  • 5 su bardağı ince bulgur
  • 2 limon
  • tuz ve nane
  • Salça
  • biber salçası
  • Sebze yağı
Pancar suyu tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Bulguru bir kaba alıp üzerine ıslatacak kadar sıcak su dökelim.
  2. Marul, soğan, nane ve sarımsağı doğrayın. Pancarları vaaz etmeme izin ver.
  3. Ardından bulgura 2 yemek kaşığı salça ve 1 yemek kaşığı biber salçası ekleyin.
  4. Soğan ve sarımsağı ekleyip iyice yoğurun.
  5. Üzerine sebzeleri ekleyip limon suyu ve yağı ekleyip karıştıralım. ❣.

Pancar güveç tarifi

Pancarlı Kısır’ın yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın