Patatesli pratik çıtır tavuk tarifi için malzemeler
- Tavuk budu (kişi sayısına bağlı olarak)
- sıcak patates cipsi
- Ve
- tuz
- bir yumurta
Cipsli pratik çıtır tavuk tarifi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Tavuk butlarını güzelce yıkayıp tencereye alın ve üzerine tuz ekleyin.
- Bu sırada chiplerimizi rondodan geçiriyoruz.
- Haşlanan butları soğumaya bırakın.
- Bagetler soğuduktan sonra önce una, sonra yumurtaya ve son olarak da cips ve kızartmaya bulayın.
Not: Köfteler acı olduğu için baharat eklemedim. Afiyet olsun .
Fotoğraflı çıtır tavuk tarifi
Bu pratik cipsli çıtır tavuk tarifi ilk olarak son dakika Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da yayınlandı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]