Patates püresi kahvaltıda, çay saatinde, et yemeklerinin yanında, salatalarda yiyebileceğiniz çok lezzetli ve doyurucu bir yemektir. Koyduğunuz her yere sığar.
Eğer rendelemek için tembelseniz. Robota tutun, yine oluyor. Hayır diyorsan mutlu olacaksın işte tarifi..
Patates Hash Tarifi Nasıl Yapılır?
Soğanları soyun, suyunu sıkın ve bir karıştırma kabına alın. Dolap patates ve ekleyin. Maydanoz serpip ekleyin. Dilerseniz sarımsak da ekleyebilirsiniz.
Yumurta, tuz ve karabiberi karıştırdıktan sonra gerektiği kadar un ekleyin.
Çok hızlı veya çok sert olmamalıdır.
Bir kaşık yardımıyla bol sıvı yağa dökerek önünü ve arkasını kızartalım.
Kağıt üzerine yağı biraz daha döktüğümüzde servis edelim.
Afiyet olsun.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]