/*------------------------------------------------ * Shrink Header ------------------------------------------------*/ $(window).on('scroll', function () { var scroll = $(window).scrollTop(); if (scroll >= 110) { $(".sticky-bread").addClass("sticked"); } else { $(".sticky-bread").removeClass("sticked"); } });
$(".icon-share").click(function () { event.preventDefault(); $(".shareArea").addClass("active");
});
$(document).on('click', function (e) { if ($(e.target).closest(".icon-share").length === 0) { $(".shareArea").removeClass('active'); }
if ($(e.target).closest(".dotsAreaContent").length === 0 && $(e.target).closest(".icon-dots").length === 0) { $(".dotsAreaContent").css('visibility', "hidden"); } });
$(".a-plus").click(function () { var sBox = $(".a-plus-inp").attr("data-sBox"); var status = $(".a-plus-inp").attr("data-status");
var currentFont = parseInt($(".a-plus-inp").val()); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } else if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; }
if (status == "down") { currentFont = parseInt(currentFont - 1); if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; } } else if (status == "up") { currentFont = parseInt(currentFont + 1); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } $(".a-plus-inp").attr("data-sBox", sBox); $(".a-plus-inp").attr("data-status", status); }
$(".a-plus-inp").val(currentFont);
$("#newsRead .bottom .left .detail p").css("font-size", currentFont); });
Kızarmış karaciğer tarifi malzemeleri
- 250 gram karaciğer
- 3 Orti Boy Patates
- 2 orta boy soğan
- 1 su bardağı un
- maydanoz
- tuz
- Sumak
Ciğer kızartması tarifi nasıl yapılır?
- Öncelikle patatesleri soyup iri küpler halinde doğrayın ve kızartın.
- Patatesler haşlanırken, soğanı bezelyenin içine doğrayıp ince kıyılmış maydanozu ilave edin, yarım çay kaşığı tuz ekleyip biraz bükün, damak zevkinize göre 1 veya 2 çay kaşığı sumak ekleyin.
- Unu ve ciğerleri bir karıştırma kabına alın ve un haline gelene kadar karıştırın.
- Patatesleri kızarttıktan sonra ciğerden unu sirke ile alıp kızartıyoruz. 4-5 dakika yeterli olacaktır. Ne kadar kahverengi olursa, o kadar zorlaşır. Ardından afiyetle servis edip tüketebilirsiniz.
İpuçları:
1- Ciğer alırken kabuğu soyulmalı ve çok iri parçalanmamalıdır.Önce patatesleri daha sonra da ciğerleri soğumadan pişirin, sıcak yendiğinde daha lezzetli olur. Patatesleri kızarttıktan sonra tuz eklemeyi ve ciğerleri kızardıktan sonra tuz eklemeyi unutmayın.
- 2- Bir gece veya birkaç saat öncesinden bir bardak süt ile ciğerleri baharatlarsanız çok daha lezzetli olur.
Resimlerle kızarmış karaciğer tarifi
function voteComment(comment_id, type) { jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'voteComment', comment_id:comment_id, like:type }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ if(type == 'like'){ current_count = $(".likeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".likeCount_"+comment_id).html(current_count1); }else{ current_count = $(".dislikeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".dislikeCount_"+comment_id).html(current_count1); }
}else{ alert("Bu yorumu daha önce oylamışsınız."); } } }); }); } function reportComment(comment_id) {
var report = prompt("Rapor sebebini belirtiniz."); if(report.length > 3){ jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'reportComment', comment_id:comment_id, content:report }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ success_alert("Yorum bildirildi."); }else{ danger_alert("Bu yorumu daha önce raporlamışsınız."); } $(".com-report-button").attr('onclick', 'danger_alert("Üst üste yorum bildiremezsiniz.")'); } }); }); }else { danger_alert("Rapor sebebini lütfen doldurun"); } }
İçerik Tablosu
sonraki haber:
Pazı İçin Bu Tarifi Çok Seveceksiniz (Pazıyı Bu Kadar Sevindiren Lezzet)
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]