Patates soyma ve kesme teknikleri – Tarifler.net.tr – Pratik tarifler

Patates soyma ve kesme teknikleri nasıldır? Ayrıca size fikir verecek bir yorum var. Tarif püf noktaları, binlerce tarif ve daha fazlası… Nilay Tulum Türk Dilimleme Teknikleri, Dilimleme Teknikleri, Aşçılık Okulu, Patates Soyma, Soyma Teknikleri, Aşçılık Dersleri, Aşçılık Dersleri, Aşçılık Okulu

Çıkış tarihi: 08-12-2009

4 5 5 1

Patatesi elinizle sıkıca tutun ve patates size baksın. Soyucuyu resimde gösterildiği gibi yukarıdan aşağıya doğru hareket ettirin. Aynı işleme patateslerin tamamı soyulana kadar devam edin. (Bıçak yerine soyucu kullanmamızın sebebi tüm patates kabuğunu eşit şekilde ve gereğinden derine soyarak israfı önlemektir)

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın