Patates Kaşarlı Omlet tarifi için ilk 3 patates küp küp doğranır ve suyu sıkılır.
Yumurtalar rendelenmiş patateslerin üzerine kırılır.
Karabiber ve tuzu ekleyip karıştırın.
Bir fırça yardımı ile dilediğiniz bir pankek tavasına veya tavasına bir miktar sıvı yağ dökülür.
Patates hamuru süzülür ve tavaya eşit şekilde yerleştirilir.
Kısık ateşte iki tarafını da kızartın.
Yarısına kaşar peynirini koyun ve diğer yarısını dikkatlice kapatın.
Üzerini bir kapakla kapatıp içindeki çedarın erimesi için biraz dinlendirin.
Patatesli ve kaşarlı omletimiz hazır.
Afiyet olsun.
TALİMATLAR: Kontrol altında pişirin. Rendelendiği için çok çabuk kızarır ve çiğ olamaz.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]