Patatesli ekmek


Patatesli ekmek tarifi malzemeleri

  • 3 patates
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 2 yemek kaşığı un
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı kabartma tozu

yağda kızartmak;

  • Sebze yağı

Patatesli ekmek tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

  1. Patatesleri haşlayalım ve ezici ile güzelce ezelim.
  2. Nişasta, un, tuz, kabartma tozu ekleyin ve yoğurun.
  3. Parçalara ayıralım, yuvarlayalım, bıçakla doğrayalım ve çatalla şekil verelim.
  4. Sıvı yağda kızartalım.

Patatesli turta tarifi

  • tatlı tarifi
  • kek tarifleri
  • Patates
  • çörek
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Hindistan Cevizi Çikolatalı Bisküvi (video)

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın