Hindi Pancake Tarifi için,
Soğanı ince ince doğrayın ve tavaya ekleyin.
Yağ ekleyin ve soğanı kızartın.
Tuz ekleyelim.
Pazıyı güzelce yıkayıp doğrayın ve ardından soğana ekleyin.
Ve hep birlikte kızartalım ve peynir, tuz, ince kıyılmış maydanoz ve karabiberi ekleyip iyice karıştıralım.
Bir parça hamuru tezgaha alalım. İlk olarak, kovalamayı keselim.
Başka bir şekilde keselim, bir üçgenimiz olacak.
Daha sonra kağıtları üst üste koyuyoruz.
İki tarafından kesip ortasını verelim.
Yufkayı açıp su ve yağ ile karıştırıp fırça yardımıyla yufkanın üzerine yayın.
Kalan hamur parçalarını hamurun ortasına koyalım.
2 kaşık iç harcı koyup yufkayı katlayıp sıvı yağ koyduğumuz tavada iki tarafını kızartalım.
Bir taraf 5 dakikadan 10 dakikaya kadar. Onları kızartmak için yeterli.
Dilerseniz en son tereyağı da ekleyebilirim.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]