Herkese merhaba, ameliyat çok iyi geçti ve yavaş yavaş yorgunluğumu atmaya başlıyorum. Ramazan’ın son iki gününde ya da bayram iftarlarınıza lezzet katmak için kullanabileceğiniz bir tarif. Ameliyat günü annem istediği çiğ zeytinleri getirip yazlıktan kendi elleriyle topladı. Hiç vakit kaybetmeden kurdum ve şu anda suyu değiştiriyorlar 🙂 Tüm aşamaların fotoğraflarını çektim, birazdan yazarım… Sevgiler…
İçerik Tablosu
peynirli top tarifi malzemeler
200 gram peynir
100 gram labne veya krem peynir
kuru nane
kimyon
kırmızı biber
Peynir topları tarifi nasıl yapılır?
Beyaz peyniri bir kaseye alıp çatalla ezin, peynir veya labne peynirini ekleyip yoğurun. Ceviz büyüklüğünde parçalar kopartılır, üzerine nane, kırmızıbiber ve karabiber serpilir ve el ile küçük toplar haline getirilir. Renkli toplar yan yana sunulur.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]