Peynir ve domates soslu makarna nasıl yapılır? Tarif püf noktaları, binlerce tarif ve daha fazlası… Nilay Tulum Kaşar Peyniri, Makarna, Bayram, Tatlı Kırmızı Biber, Turşu, Makarna
Çıkış tarihi: 10-25-2007
4 5 5 1
İşte karşınızda renkli ve ağız sulandıran Noodle Festivali. Turşu ve çedar peynirini çok severim. Herkese iyi eğlenceler.
İçerik Tablosu
Domates soslu ve cheddarlı makarna tarifi için malzemeler
- 1 paket yumurtalı erişte 2-3 adet zeytin 4 adet salatalık turşusu 6-7 adet mantar 2 adet tatlı kırmızı biber (kavanozda) 2-3 yemek kaşığı konserve mısır, dilediğiniz kadar, taze kaşar peyniri
Domates soslu peynirli makarna tarifi nasıl yapılır?
Haşlanan makarnayı soğuk suyun altına alıp resimde gördüğünüz gibi geniş bir kaseye alıyoruz. Sos için domates ve mantarları yemeklik doğrayın, bir yemek kaşığı sıvı yağ ekleyip tavada kavurun. İsteğe göre salçaya ilave edilebilir. Dilerseniz yağ ekleyebilirsiniz ama içine koyduğumuz malzemeler lüzumsuz güzel bir tat verdiği için ben yağ eklemiyorum. İstediğimiz kadar kaşar peynirini rendeleyip makarnanın üzerine koyuyoruz ardından ince kıyılmış tatlı kırmızı biberi, salatalık turşusunu ve son olarak mısırı ekliyoruz. Konserve olduğu için içindeki sudan biranın üzerine dökmenizi tavsiye ederim: ketçap ve mayonez dekorasyon için yeterli ama biraz maydanoz isterseniz dereotu ile harika olur!!
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]