Peynirli gül böreği – pişirme sırları – pratik tarifler

“Dünyadaki en basit burrito tarifi nedir?” Bana sorsalar cevabım “çilek” olurdu.

Peynir tek başına veya mantar, ıspanak, domates, zeytin ve daha pek çok şeyle karıştırılarak hamur işleri için farklı dolgular hazırlamak için kullanılabilir.

Biliyorsunuz ben böreklerde bulamaç hazırlarken genelde yoğurt kullanırım ama bu hamurlarda süt tercih ettim. Bunun nedeni ayranın zaten hafif olan dolgunun önüne geçmesini engellemektir.

Yarın bir sürü ev dekorasyon işim olacak, bu yüzden yemek pişirmek yerine, biriktirdiğim boş zaman muamelesini sizinle paylaşacağım.

Aşk…

cheesecake tarifi malzemeleri

    2 yufka 200 gram beyaz peynir 1 su bardağı süt 1 yumurta 1 kahve fincanı sıvı yağ

Gül peynirli börek tarifi nasıl yapılır?

Böreğin sosunu hazırlamak için bir kapta süt, yumurta ve sıvı yağı çırpın. Peyniri rendeleyin veya çatalla ezin. Hamuru 4 parçaya bölün. Her bir parçaya hazırladığınız börek sosundan sürün ve peynir parçalarını folyonun size bakan geniş kısmına serpin. Hamuru rulo haline getirin, kendi etrafına sarın ve kalan harcı bir fırça ile kenarlarına fırçalayın. Tüm yufkalara aynı işlemi yapın ve köfteleri fırın tepsisine dizin. Önceden ısıtılmış fırında 200 derecede altın rengi alana kadar pişirin.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın