Peynirli Pankek Kahvaltı Tarifi – En Sevdiğim Yemek

Bu deniz mahsullü kahvaltımız için yumurta ve sütü çırpma kabına alıp diğer malzemeleri ekleyip karıştıralım.

Gerekirse daha fazla un ekleyebilirsiniz. Tutarlılık kek hamurundan biraz daha kalın olacaktır.

Hamur hazır olduktan sonra krepleri pişireceğimiz tavayı ısıtalım.

Ardından bir yemek kaşığı az yağlı gözleme ununu alıp bir tavaya alıp altı ve üstü kızarana kadar pişirelim.

Krepleri her koyduğumuzda tavayı yağlayalım.

Krepleri kısık ateşte yavaş pişirirseniz içi güzelce pişecektir.

Hazır peynirli pankeklerimizi dilediğiniz gibi servis edebilirsiniz.

Deneyecek olanlara bol şans.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın