Piksel olarak

Karışık Turşu Tarifi Malzemeler

1 litrelik kavanoz için

  • 1 yemek kaşığı salamura kaba tuz
  • 1 çay kaşığı limon tuzu
  • 1 çay kaşığı üzüm sirkesi
  • kaynar su (kavanoz dolana kadar)

kullandığın malzemeler;

  • Karnıbahar
  • havuç
  • Salatalık (ince, sert)
  • kırmızı pancar
  • Sarımsak (kavanoz başına 7-8)

Turşu problemi tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

  1. Bir grup sorunlu turşu hazırlamak için kaydedin. Ben bu sebze ile hazırladım siz dilediğiniz malzemeyi kullanabilirsiniz.
  2. Sebzeler iyice yıkanır (temiz turşu suyu için çok önemlidir) ve uygun büyüklükte doğranır.
  3. İlk 2-3 diş sarımsağı kavanoza koyun ve ardından malzemeleri sırayla atın. Ortasına sarımsağı koyup kavanozu sıkıca kapatın, üzerine tekrar sarımsağı koyun ve bütün kavanozlar bu şekilde dizilir.
  4. 1 yemek kaşığı iri tuz, her birinin üzerine 1 çay kaşığı limon tuzu ve 1 çay bardağı sirke dökün.
  5. Daha sonra kavanoz dolana kadar kaynar suyla doldurun, kapağını sıkıca kapatın ve ters çevirin (kavanoz kapaklarını kaynar suda kaynatıp daha kuvvetli fırçalayabilirsiniz)

Karışık turşu tarifi

  • tatlı tarifi
  • karışık
  • Tarifler
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Ekşi
  • Urfa yemekleri
  • Gıda

sonraki haber:

Kremalı Havuçlu Çoban

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın