Hilal Hanım düşürdü beni MaşaAllah. Bize 3 harika tarifinizi gönderin. Hiç vakit kaybetmeden bu lezzetli tarifleri sizlerle paylaşıyorum. Ellerinize sağlık!
Pirinç makarna ile fırında tavuk
İçerik Tablosu
Pirinç çubukları ile fırında tavuk malzemeleri
Yarım paket pirinç (Japon pirinci metroda satılıyor)
4 tavuk göğsü
2 yemek kaşığı yoğurt
yarım bardak süt
1 yemek kaşığı tereyağı
Yarım kutu peynirli bisküvi
Yarım paket tuzlu bisküvi
Pirinç çubukları tarifi ile pane tavuk nasıl yapılır?
birinci aşama
Yoğurt, süt ve eritilmiş tereyağını bir kapta iyice karıştırıp tavuk göğüslerini jülyen doğrayın. Bu karışıma (uzun) ekleyin, iyice karıştırın ve buzdolabında makarna haline gelene kadar bekletin.
2. Bisküvileri blenderdan geçirin. Derin bir kase alın.
3. Pirinç çubuklarını erişte gibi pişirin.
4. Fırını 180 dereceye ısıtın. Tavukları teker teker karışımdan alıp, etin üzerine sosu biraz gezdirip, üzerini bisküvi tozu ile kaplayıp tepsiye dizin ve her şey bittikten sonra 250 derecede 20 dakika pişirin. pişir onu
5. Makarnayı tabağa alın ve tavukla birlikte servis edin.
Afiyet olsun
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]