medyauzmani.com

pişmiş kıyılmış

Unlu mamuller tarifi için malzemeler

  • 2 büyük kabak (rendelenmiş ve suyu sıkılmış)
  • 2 patates (rendelenmiş ve suyu sıkılmış)
  • 2 havuç (rendelenmiş ve suyu sıkılmış)
  • 1 büyük soğan (rendelenmiş ve suyu sıkılmış)
  • Bir tutam maydanoz (ince kıyılmış)
  • 3 yumurta
  • Yarım su bardağı sıvı yağ
  • 1 su bardağı + 3 yemek kaşığı un
  • 1 çay kaşığı toz biber
  • 1 çay kaşığı kırmızı biber
  • 2 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • 1 poşet kabartma tozu

Yoğurt sosu

  • 4-5 yemek kaşığı yoğurt
  • az tuz
  • Dereotu ister taze ister kuru
  • 1 diş sarımsak

Pişmiş tarif nasıl yapılır?

kartal değilTarifler.net.tr

  1. Sebzeleri soyup rendeleyin ve suyunu iyice sıkın.
  2. Daha sonra sırasıyla tüm malzemeleri ekleyin ve karıştırın.
  3. Yağlı kağıt serili fırın tepsisine harcı 1 yemek kaşığı olacak şekilde dökün ve düzeltin.
  4. Önceden 180 dereceye ısıtılmış fırında kek gibi pişirin.
  5. Yoğurt yapmak için: Sarımsağı yoğurda ezin, dereotu ve tuzu ekleyip karıştırın. Afiyetle yiyin.

Fotoğraflı fırın ürünleri tarifi

  • börek tarifi
  • Fırının içinde
  • Müjde
  • kek tarifleri
  • yamaçlar
  • tarifler
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • tarifler

Sonraki haber:

havuç kavrulmuş kabak

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın