pişmiş palamut


Fırında Palamut Tarifi Malzemeler

  • 1 büyük patates
  • 1 büyük soğan
  • 1 büyük meşe palamudu, dilimlenmiş
  • 1 domates

sosu için

  • 1 yemek kaşığı + 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı zeytinyağı
  • 1 büyük limon
  • Yarım su bardağı su

Fırında Palamut Sulu tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

  1. Patatesleri ve soğanları bir kaseye kesin ve bir kenara koyun.
  2. Bir tatlı kaşığı tuz hariç sosu bir kapta hazırlayalım ve karıştıralım.
  3. Palamutu sosun içinde ters çevirelim ve kenara alalım.
  4. Soğanları ve patatesleri sosa daldıralım, dikdörtgen tepsime tek sıra halinde dizelim, önce patates, soğan ve palamut en üste gelecek şekilde.
  5. Üzerine ister söğüş olarak ister kare şeklinde bir domates keselim.
  6. Bir çay kaşığı tuz serpin.
  7. Kalan sos varsa dökelim ve önceden ısıtılmış 180 derece fırında 55 dakika pişirelim. Afiyet olsun.

Resimli fırında palamut tarifi

  • tatlı tarifi
  • Fırının içinde
  • Palamut
  • kek tarifleri
  • solo
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Sıkılmış Köfte

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın