Ponçik Pizzalar – En Sevdiğim Yemek

Ponçik Pizza tarifi için süt ve suyu bir karıştırma kabında ısıtın. 1 dakika ısınmaya bırakın. yeterli.

Kuşkusuz sıcak değil, soğuktan biraz ısınacak olan ocağa alın, içine maya ve şekeri koyup karıştırın.

Daha sonra maya en az 5 dakika iyidir. fermente edersin.

Unu derin bir kaba eleyin. Ardından tuz ve yağı ekleyin.

Ortasına mayayı koyun ve iyice yoğurun. Hafifçe birleştirmek için iyice bastırın. 1 saat 15 dakika. fermente edersin.

Hamuru toplara bölün.

Mandalina büyüklüğünde toplar yapın. Daha sonra elinizle bastırıp düz hale getirin ve üzerine yumurta sarısı, kaşar peyniri, mısır ve diğer malzemeleri koyup tekrar kaşar serpin.

Konserve ton balığını da kesip balıkla yaptım.

20 dakika tepside biraz yapacağım. nefes aldı ve şişti. Sonra hafifçe bastırıp fırına gönderdim.

160 derecede yavaş yavaş pişirdim.

Çok şişmişti. Çok şirin ve çok tatlı görünüyorlar. Onlar gri.

Herkese iyi eğlenceler 😘

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın