Portakal Kabuğu Reçeli tarifi için önce portakalları iyice yıkayın. Portakalları soyun ve kabuklarını çıkarın. Portakal kabuklarını buzdolabı poşetine koyup buzlukta muhafaza edebilirsiniz.
Bir kürdan üzerinde ince dilimler halinde kesilmiş portakal kabukları verin.
2 su bardağı şeker, 1 su bardağı su ve 1 su bardağı portakal suyunu bir tencereye alıp kaynatın.
Portakallı armutları 6 kez pişirip su döküyoruz.
Ezilmiş portakal armutlarını sıcak suya ekleyin ve 1-2 dakika pişirin.
Limon suyunu sıkın ve 15 dakika pişirin.
Sıcak olduğunda, bir kavanoza koyun ve çıkarın.
Portakal Kabuğu Reçeli hazır.
Kolaylıkla keyfini çıkarın
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]