Pratik Boşnak mantısı

Pratik Boşnak mantısı tarifi için malzemeler

  • 3 paket milföy
  • 400 gram kıyma
  • 2 soğan
  • tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı kırmızı biber
  • 1 çay kaşığı toz kırmızı biber

yukarı;

  • 1 büyük kase sarımsaklı yoğurt
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 çay kaşığı toz biber
  • 1 çay kaşığı kırmızı biber
  • Kurutulmuş nane

Pratik bir Boşnak mantı tarifi nasıl yapılır?

kartal değilTarifler.net.tr

  1. Kıymayı uygun bir kaba alıyoruz.
  2. Soğanı robottan geçiriyoruz veya rendeliyoruz ve kıymaya ekliyoruz.
  3. Tuz, karabiber, kırmızı biber ve toz kırmızı biberi ekleyip iyice karıştırın.
  4. Milföy hamurunu kare kare kesip üzerine kıymalı harçtan koyup kapatın ve tepsiye dizin.
  5. 200 derecede önceden ısıtılmış fırında biraz kızardıktan sonra fırın ısısını 180 dereceye düşürüp üzeri kızarana kadar pişiriyoruz.
  6. Üzerine sarımsaklı yoğurdu döküp zeytinyağı, toz biber ve pul biberi ocakta kızdırıp üzerine döküyoruz.
  7. Üzerine kuru nane serperek servis ediyoruz, deneyenler için şimdiden afiyet olsun.

resimlerle Boşnak köfte tarifi

  • (Egzersiz yapmak)
  • biber tarifleri
  • börek tarifi
  • Boşnakça
  • mantı
  • kek tarifleri
  • yamaçlar
  • tarifler
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Sırasında
  • Gıda

Sonraki haber:

Patatesli ekmek

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın