pratik etli pide

Pratik Etli Börek Tarifi Malzemeler

  • 200 gram kıyılmış et
  • 1 orta boy soğan
  • 1 domates kabuğu
  • 2 yeşil biber
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ ve biraz tereyağı da kullanabilirsiniz.
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber (dilerseniz pul biber de ekleyebilirsiniz)
  • 2 yumurta
  • 6 dilim ekmek Trabzon ekmeği kullandım

yukarı;

  • 1 domates
  • 2 yeşil biber
Et pişirme işlemi ve pide tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. İlk olarak yemeklik doğranmış soğanları yağda kavurun.
  2. Kıymayı da ekleyip güzelce kavuralım.
  3. Biberleri doğrayın ve rendelenmiş domatesleri ekleyin.
  4. Altını kapatmak için tuz ve karabiber ekleyelim.
  5. Tepsimize yağlı kağıt serelim.
  6. Kıyma soğuyunca iki yumurtayı kıralım ve karıştıralım.
  7. Ekmeğin üzerine eşit şekilde yayın.
  8. Üzerine bir dilim domates ve bir tane biber koyalım.
  9. Fırına atalım üstten ızgara kısmını açtım çok hızlı oldu.
  10. 180 derecelik fırına atalım diye bir şey yok, sadece üstten pişirme imkanı var, deneyenlere afiyet olsun.

Resimli etli ekmekli pide tarifi

Pratik etli ekmekli pide yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın