Merhaba sevgili arkadaşım,
Nehre taze yoğurt getirdiğimi biliyorsun. Hatta tarifini burada sizlerle paylaştım. Yoğurdu 1 litre sütten küçük paketlerde mayalıyorum. 4-5 günde ailecek tüketiyoruz.
Son zamanlarda kendim için kapaklı kavanozlarda porsiyonlar halinde yoğurt fermente etmeye başladım. Bu, en azından yoğun programımda kahvaltı veya öğle yemeğini kolayca atlamamı sağlıyor. Bu tarifi dilediğiniz meyve ve kuruyemişlerle hazırlayabilirsiniz. Süt veya yoğurt kullanmak istemiyorsanız badem sütü ile deneyebilirsiniz.
Tariflerimi denediğinizde benimle instagram üzerinden paylaşabilirsiniz. Gönderdiğiniz fotoğrafları paylaşmak istiyorum. Instagram hesabım: @mutfaksirlari
Aşk…
İçerik Tablosu
Bu pratik kahvaltılık kavanoz tarifi için malzemeler
- 3 yemek kaşığı yulaf ezmesi 3 yemek kaşığı yoğurt 3-4 tam ceviz 2 orta boy incir Tarçın Bal
Pratik kavanoz kahvaltılık tarifi nasıl yapılır?
Yoğurdu bir kavanoza koyun ve üzerine yulafları sürün. Cevizleri ince ince kıyın ve incirleri istediğiniz büyüklükte ve kalınlıkta doğrayın. Kıyılmış malzemeyi bir kavanoza koyun, üzerine tarçın serpin ve üzerine bal serpin. Kavanozun kapağını kapatın ve buzdolabında saklayın, aynı gün tüketin.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]