Pratik kebap tavası nasıl yapılır? Ayrıca size fikir verecek 10 yorum var. Tarif püf noktaları, binlerce tarif ve daha fazlası… Türk etli yemeği Nilay Tulum, Kebap, Pratik Yemek, Tas Kebap, Et Yemekleri
Çıkış tarihi: 11-04-2008
4 5 5 1
Bugün sevgili Ferda’dan ikinci güzel tarifimizi yayınlıyoruz. Madem tatlıyı yaptım, tarifini de göndereceğini söyledi. Ellerinize sağlık. Bu lezzetli tarifler için teşekkürler.
İçerik Tablosu
Tas kebabı tarifi için pratik malzemeler
- 500 gr kuşbaşı et 2 adet kuru soğan 1 yemek kaşığı salça 1-2 yemek kaşığı sıvı yağ tuz karabiber
Pratik taas kebabı tarifi nasıl yapılır?
Önce kuşbaşı etleri az yağda suyunu salıp tekrar çekmesi için pişiriyoruz. Etler iyice pişip yumuşadıktan sonra soğanı ilave edip biraz yağ ilave ederek soteleyin. Soğanların yumuşadığından emin olduktan sonra salçayı ekleyip biraz daha karıştırın. Son olarak etlerin üzerini geçecek kadar su ilave edip kısık ateşte 15-20 dakika pişirin. Yemek yapıyoruz. Yemek tamam, patates kızartması, pilav veya patates püresi ile servis edebilirsiniz.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]