Probiyotik Lahana turşusu – En Sevdiğim Yemek

Probiyotik olduğu için bağırsakları ve mideyi korur. Kanser hücrelerinin büyümesini engeller. Potasyum, magnezyum, mineraller B6, B12 açısından zengindir. Kalp sağlığını korumak. Kötü kolesterolü düşürür.

Sayamayacağım kadar çok faydası var. İnternette arama yapabilirsiniz.

Probiyotikli Lahana turşusu tarifi için öncelikle lahana istenilen boyda kesilir ve tuz eklenir. Bize ellerimizle masaj yapıyor.

3-4 saat bu şekilde beklenir. Lahana, kavanozlarda güçlü bir şekilde paketlenmiştir.

Her kavanoza sirkenin yarısını ve 4 yemek kaşığı yoğurdu ekleyin. Kalan alana lahana suyu konur ve ağzı sıkıca kapatılır.

Soğuktan kaldırıldı.

İlk 2-3 gün kapak açılır, fazla hava alınır ve kapak tekrar kapatılır.

2-3 hafta içinde turşularımız yemeye hazır olacaktır.

Denemek için küçük bir kavanozda yapıp deneyebilirsiniz gerçekten çok güzel 👌 👌

Probiyotik lahana turşusu hazır.

Yemek ister misin 🌹 🍃

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın