Merhaba sevgili arkadaşım,
Bu kurabiye pasta tarifi hem pratik hem de lezzetli olduğu için bizim favorilerimizden biri. Bu sefer farklı bir versiyon denemeye ne dersiniz? Eskisinden daha kolay ☺ Bu tarifi yapıp buzdolabında 1 aya kadar saklayabilirsiniz. Misafirleriniz gelmeden 1 saat önce buzluktan çıkarıp, yarısı buzu çözülünce dilimleyin. Sadece kuruyemiş değil, isteğe göre dondurma da servis edebilirsiniz.
Yıllardır tanıdığımız, kalitesine ve lezzetine her zaman güvendiğimiz Pakmaya, alıştığımız tatlıların yanında yepyeni tatlar sunarak şeker sektöründe de uzmanlığını göstermiştir. Karamelli muhallebiden ballı bademe, naneli çikolatalı pudingten çikolatalı portakala… nar, incir, gül, Türk kahvesi… her birinin kendine has ve özgün tatları var. Pakmaya Puding çeşitleri lezzeti ve pratikliği ile kahvaltı sofralarınıza lezzet katacak.
Aşk…
İçerik Tablosu
Ayran Bisküvi Kek Tarifi için Malzemeler
İncir tabanı için:
Çikolata kaplama için:
Sütlü bisküvili kek tarifi nasıl yapılır?
Kakaolu kurabiyeleri pürüzsüz olana kadar ezin. Pakmaya Çikolata Sosunu 2,5 su bardağı süt ile pişirin ve soğumaya bırakın. Soğuyan sostan bir kepçe alıp bisküviye ekleyip yoğuruyoruz. Bebe bisküvilerini pürüzsüz olana kadar ufalayın. Pakkamaya incirli muhallebiyi 2,5 su bardağı süt ile pişirin ve soğumaya bırakın. Soğuyan muhallebiden bir kepçe alıp bisküviye ekleyip yoğurun. Masanın üzerine uzun bir parşömen kağıdı koyun ve parşömen kağıdının üzerine çikolatalı hamuru yerleştirin. Hamurun üzerini streç filmle kapatıp biraz açın. İncirli muhallebi hamurunu çikolatanın üzerine yerleştirin ve iki hamuru birlikte yuvarlayarak parşömenle kaplayın. Açtığınız hamurları streç yardımıyla merdane ile açın ve buzluğa kaldırın. 1-2 saat dondurduktan sonra dilimleyerek servis yapın.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]