Puf Böreği Mantı – En Sevdiğim Yemek

Puf Böreği tarifi için,

Milföy hamurunu buzdolabından çıkaralım.

Buz açılırken kıyma ile iç harcı yapalım.

İnce kıyılmış soğan ve maydanozu, tuzu ve baharatlarımızı derin bir dana eti tabağına alıp 5-6 dakika pişirin. kadar yoğurun.

Parlak pastayı enine ve boyuna 3’e bölerek toplamda 9 kare elde edeceksiniz.

Her kareye malzemeleri ve kıymayı koyup yanlardan muska şeklinde katlayın.

180°C önceden ısıtılmış fırınımızda altın sarısı olana kadar pişirin 👍

Son olarak üzerine sarımsaklı yoğurt ve domates sosu dökebilirsiniz 👍

Puf Böreği hazır.

Afiyet olsun!

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın