Milföy hamuru tarifi için malzemeler
- 14 yaprak puf böreği
- çedar peyniri
yukarı;
- 3 yemek kaşığı pekmez
- 2 yemek kaşığı su
- 1 çay kaşığı susam
Puf böreği tarifi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Milföy hamurunu masanın üzerine ikişer ikişer koyup hafifçe açtım, kaşar peynirini koyup rulo haline getirdim ve ekmek şeklini verdim.
- Önce pekmezi sonra susamları bastırıp tepsiye koyuyorum.
- 200 derecede ters çevirerek pişirdim.
Konfigüre edeceğiniz kişi sayısına göre malzemeler arttırılıp azaltılabilir.
İnstagram hesabımda sizlerleyim Hicran_kitchen Günlük menü fikirleri ile sayfama hoşgeldiniz.
yiyenlere afiyet olsun .
Fotoğraflı turta pasta tarifi
Milföy Simit’in yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]