Puf Böreği Simit

Milföy hamuru tarifi için malzemeler

  • 14 yaprak puf böreği
  • çedar peyniri

yukarı;

  • 3 yemek kaşığı pekmez
  • 2 yemek kaşığı su
  • 1 çay kaşığı susam
Puf böreği tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Milföy hamurunu masanın üzerine ikişer ikişer koyup hafifçe açtım, kaşar peynirini koyup rulo haline getirdim ve ekmek şeklini verdim.
  2. Önce pekmezi sonra susamları bastırıp tepsiye koyuyorum.
  3. 200 derecede ters çevirerek pişirdim.

Konfigüre edeceğiniz kişi sayısına göre malzemeler arttırılıp azaltılabilir.

İnstagram hesabımda sizlerleyim Hicran_kitchen Günlük menü fikirleri ile sayfama hoşgeldiniz.

yiyenlere afiyet olsun 😋.

Fotoğraflı turta pasta tarifi

Milföy Simit’in yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın