medyauzmani.com

Puf Böreği ve Kruvasan Tarifi – Tatlılarım

Milföy hamurlu nefis kruvasan tarifimiz için dikdörtgen hamurumuzu yumuşattıktan sonra uçtan uca kesiyoruz. (sağ köşeden sol köşeye kesmemiz gerekiyor (köşede başlayıp bitiyor)

Ana parçanın ortasından 2 cm. Biz kesiyoruz. (keçi ayağına benziyor)) resimde dediğim gibi)

Daha sonra çikolatamızı sıkıyoruz veya kullanıyoruz (tüpünü beğendim, kolay, dilerseniz bir kaba alabilirsiniz) veya bir tüpe koyuyoruz.

Ardından ana kısımdan başlayarak ucuna kadar şarj edip kruvasan yapıyoruz 🥐. Yağlı kağıt serili tepsimize yerleştirelim.

Yumurta sarısına şekeri ekleyip çırpalım.

Tüm kruvasanlarımızın üzerinde yıkayalım.

200°C fırında altın sarısı olana kadar pişirin.

20 dakika pişirdikten sonra. Dinlendirin, daha sonra servis edebilirsiniz.

Umarım beğenirsin.

Kurabiyeli nefis çorbamız hazır

Yemek yemeyi seviyorum 💕 🎈

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın