Puro Turtası Nasıl Sarılır ve Yapılır?

Merhaba arkadaşlar, birlikte lezzetli çıtır bahar peynirleri yapmaya ne dersiniz? öyleyse işleme geçelim 👇

Puro Turtası Tarifi için,

Hamurumuzu temiz bir tezgah veya masanın üzerine açalım. Ben tezgahta yaptım.

Yufkamızı çapraz olarak 12 eşit parçaya bölelim.

Kekimizin daha büyük olmasını isterseniz daha küçük parçalara bölebilirsiniz.

O halde ortasına peynirimizi koyup kenarlarını biraz içe doğru bükelim.

Ucun yapışmasını istiyorsanız biraz suya batırıp yapıştırabilirsiniz.

Diğer kısımlarını da aynı şekilde yapalım (Ben salça kullandım isterseniz peynirli harca maydanoz, dereotu, pul biber ekleyebilirsiniz)

Geniş bir tencereye yağımızı alın.

Keklerimizin çoğunu kızgın yağımıza atalım ve her iki tarafını da kızartalım.

Daha fazla yağ çekmesini istiyorsanız, kızarttığınız kurabiyeleri havlu serili bir tabağa süzebilirsiniz.

Puro Turtası hazır.

Deneyecek olanlara bol şans.

Afiyet olsun .

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın