Radhika salatası – Tarifler.net.tr – pratik tarifler

Merhaba sevgili arkadaşım,

Aklımda ne vardı ama yılbaşı var ki heyecanlanmadığım için hiçbirini yapmadım. 2021 gerçekten inişli çıkışlı bir yıl oldu ve yeni yıldan en büyük beklentim beden ve ruh sağlığımızı korumak.

Geriye kalan dünya işlerinin pek yüzünü güldürmedik ve umarım 2022 geleceğe daha umutla baktığımız bir yıl olur. Bazı kararlar aldım, en önemlisi fotoğrafçılık işime odaklanmaktı. Daha fazla blog gönderisi ve daha az sosyal medya içeriği ile, çalışmalarım için ödeme alabileceğim bağlı kuruluşlara yönelmeye kararlıyım.

Daha çok okuyacağım ve ilk etapta daha çok sporla son 10 kilomu vereceğim 🙂 Yeni bir kitap çalışması yapmak istiyorum meze salata mı kahvaltı mı karar veremedim çünkü ikisini de seviyoruz . Kararımı vermek ve daha çok kitaplara yönlendirmek istiyorum çünkü kelimeler uçsa da yazı kalıcıdır.

Umarım seneye lezzetli tariflerle sizlerle birlikte olma fırsatım olur.

Hepinize sevgiler ve mutlu yıllar…

Turp salatası tarifi malzemeleri

    1 demet turp 1-2 diş sarımsak ½ çay bardağı zeytinyağı tuz Yarım limonun suyu veya sirke

kaynayana kadar:

    2 litre sıcak su 1 yemek kaşığı tuz 2 litre buzlu su

Turp salatası tarifi nasıl yapılır?

Kökleri ayıklayın, 1-2 su ile yıkayın. Büyük bir tencerede kaynar su kaynatın. Temizlenmiş ve yıkanmış otları canlı bir yeşile dönene kadar kaynatın. Haşlanan yaprakları hemen buzlu suya atın. Yapraklar soğuduktan sonra, süzmek için bir kevgir içine koyun. Sararmış otları servis tabağına alın. Zeytinyağını ezilmiş sarımsak, limon suyu ve tuzu iyice karıştırın, otları ekleyin ve karıştırın. 1-2 saat buzdolabında dinlendirip servis yapın.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın