Raffaello Kurabiye Tarifi Malzemeler
- 150 gr tereyağı (oda sıcaklığında)
- ½ su bardağı (70 gr) pudra şekeri
- 1 yumurta (oda sıcaklığında)
- ½ çay bardağı sıvı yağ (50 ml)
- Yaklaşık 3 su bardağı un (330-350 gram)
- Yarım kutu kabartma tozu
- 150 gr beyaz çikolata
- 1,5 çay kaşığı hindistan cevizi (bulmak için)
Raffaello kurabiye tarifi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Tereyağı, pudra şekeri ve yumurtayı iyice karıştırın. Yağı ekleyin ve kremsi bir doku olana kadar işleme devam edin. Un ve kabartma tozunu ekleyip yumuşak bir hamur yoğurun.
- Ceviz büyüklüğünde toplar yapıp önceden ısıtılmış 170 derece fırında 25 dakika pişirin.
- Beyaz çikolatayı benmari usulü eritin ve soğuyan bisküvileri üzerini çikolatayla kaplayarak fırından çıkarın ve üzerine hindistan cevizi serpin. Deneyen herkese bol şans .
Resimlerle Raffaello Kurabiye tarifi
Raffaello Cookie’nin yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]