medyauzmani.com

Rafael Kurabiyeleri

Raffaello Kurabiye Tarifi Malzemeler

  • 150 gr tereyağı (oda sıcaklığında)
  • ½ su bardağı (70 gr) pudra şekeri
  • 1 yumurta (oda sıcaklığında)
  • ½ çay bardağı sıvı yağ (50 ml)
  • Yaklaşık 3 su bardağı un (330-350 gram)
  • Yarım kutu kabartma tozu
  • 150 gr beyaz çikolata
  • 1,5 çay kaşığı hindistan cevizi (bulmak için)
Raffaello kurabiye tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Tereyağı, pudra şekeri ve yumurtayı iyice karıştırın. Yağı ekleyin ve kremsi bir doku olana kadar işleme devam edin. Un ve kabartma tozunu ekleyip yumuşak bir hamur yoğurun.
  2. Ceviz büyüklüğünde toplar yapıp önceden ısıtılmış 170 derece fırında 25 dakika pişirin.
  3. Beyaz çikolatayı benmari usulü eritin ve soğuyan bisküvileri üzerini çikolatayla kaplayarak fırından çıkarın ve üzerine hindistan cevizi serpin. Deneyen herkese bol şans 🥰.

Resimlerle Raffaello Kurabiye tarifi

Raffaello Cookie’nin yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın