Rafael Kurabiyeleri

Raffaello Kurabiye Tarifi Malzemeler

  • 125 gram margarin
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 1 çay kaşığı pudra şekeri
  • 1 yumurta
  • 3 yemek kaşığı nişasta
  • Yarım kutu kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • eşit derecede doğru

koymak

  • 1 çay kaşığı fındık
  • 1 kase hindistan cevizi

yukarı

  • 100 gr beyaz çikolata

Raffaello kurabiye tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

  1. Margarin, sıvı yağ, yumurta nişastası ve pudra şekerini iyice karıştırın.
  2. Un ve kabartma tozunu ekleyip yumuşak bir hamur elde edin.
  3. Ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp ortasına fındıkları koyun.
  4. Elinizle yuvarlayın.
  5. Fırın tepsisine koyun.
  6. Hamur piştikten sonra 170 derecelik fırında üzeri beyaz kalacak şekilde pişirin.
  7. Fırından çıkınca beyaz çikolatayı Bain Marie’de eritip bisküvileri önce beyaz çikolataya sonra hindistan cevizine batırıyoruz çok lezzetli bir kek #.

Resimlerle Raffaello Kurabiye tarifi

  • tatlı tarifi
  • bisküvi
  • kek tarifleri
  • Raffaello
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Pirinçli tavuk (humuslu)

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın