Rokoko – Tarifler.net.tr – Pratik Tarifler

Rokoko nasıl yapılır? Ayrıca size fikir verecek bir yorum var. Tarif püf noktaları, binlerce tarif ve daha fazlası… Nilay Tulum Türk Dondurma Meringi, Klasik Dondurma Tarifleri, Dondurma Tarifleri, Dondurma Lezzetleri, Dondurma Tatlıları, Pratik Dondurma Tatlıları, Yaz Tarifleri, Dondurma Tarifleri

Çıkış tarihi: 06-05-2012

4 5 5 1

Sıra dondurma tariflerine geldi. Rokoko, dondurmanın yanında yapılabilecek en pratik ikramlardan biridir.

Pratik tarifler ve küçük Tarifler.net.tr ile sevdiklerinize şık tarifler hazırlayın. Dilerseniz bu lezzetli ikramları kendi Carte d’Or soslarınızla tatlandırabilirsiniz.

Carte d’Or’unuzu alın ve doğru mutfağa gidin!

Rokoko tarifi malzemeleri

    2oo gr beze 40 gr bitter çikolata bir top Carte d’Or Classic Chocolate Chip Cream / vişne / çikolatalı dondurma

Rokoko tarifi nasıl yapılır?

Yuvarlak kek kalıbının içine muhallebiyi yayın. Bezeyi kağıt havlu arasında ezin. Carte d’Or çikolatalı dondurmayı kek kalıbına yayın, üzerine bezenin yarısını serpiştirin ve buzluğa kaldırın. Üzerine carte d’or vişneli dondurmayı ve kalan bezeyi serpip tekrar dondurun. Üzerine Carte d’Or damla çikolatalı kremayı yayın ve bir gece buzdolabında bekletin. Rendelenmiş çikolata parçaları ile servis edilir. Dilerseniz vişne sosu ile süsleyebilirsiniz.

Afiyet olsun.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın