Bugün ilk Aşçılık Okulu uygulama sınavımıza girdik ve sınavım muhteşemdi. Genel olarak benim için çok ilginçti. 2-3 dakikada mayonez çırpıp kremamsı bir brokoli çorbası yaptık, doğrama teknikleri biraz meşakkatli ama gerekli 🙂 Birazdan sizlerle bu iki pratik tarifi paylaşacağım.
Sahanda yumurta, evde en sevdiğimiz tariflerden biridir ve yapılması 5 dakikadan fazla sürmez. Çay demlemeyi ve pratik bir şeyler demlemeyi seviyorsanız denemenizi tavsiye ederim.
Aşk…
İçerik Tablosu
Fırında yumurta tarifi için malzemeler
- 150 gram 1 orta boy kavrulmuş soğan 4 yumurta 2 yemek kaşığı tereyağı Tuz ve karabiber
Izgara yumurta tarifi nasıl yapılır?
Soğanı soyun ve doğrayın. Tereyağını tavaya alıp soğanı pembeleşinceye kadar kavurun. Izgara etleri küp küp doğrayın ve soğanlarla birlikte 2-3 dakika kavurun. Biraz kavrulmaya başlayınca yumurtaları kırın ve istenilen kıvama gelinceye kadar pişirin. Tatmak için tuz ve karabiber ile servis yapın.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]