Sahte tavuk göğsü – Tarifler.net.tr – pratik tarifler

Merhaba sevgili arkadaşım,

Çocukluğumun tavuk göğsü tatlısında gerçekten tavuk olduğunu öğrenince yemeyi bıraktım ve uzun süre ağzıma koymadım. çocukluktur 🙂

Daha sonra sahte tavuk göğsü ile tanıştığımda aradığım tatlı bu dedim. Sütlü tatlı denilince akla ilk gelen tavuk göğsü tatlısı 🙂

Bu tarifi yaklaşık 12 yıldır uyguluyorum ve her seferinde harika sonuçlar alıyorum. Kesinlikle denemenizi tavsiye ederim.

Tarifimi denediğinizde benimle Instagram’da paylaşmayı unutmayın 🙂

Fotoğraflarınla ​​yaptığın tarifleri hikayemde paylaşmayı çok isterim 🙂 İnstagram hesabım: @mutfaksirlari

Aşk…

Yanlış tavuk göğsü tarifi malzemeleri

    125 gr tuzsuz tereyağı veya margarin 1 litre süt 1 su bardağı un 1 paket vanilya şekeri 1,5 su bardağı toz şeker

yukarı

Tavuk göğsü için sahte bir tarif nasıl yapılır?

Tereyağını büyük bir tencerede eritin. Üzerine unu ekleyin ve unun rengi koyulaşmadan unun kokusu çıkana kadar kısık ateşte 2-3 dakika kavurun. 1 litre sütü azar azar ekleyin ve unu tencereye alıp karıştırın. Sütün tamamını ekledikten sonra üzerine şekerin tamamını ekleyin ve karıştırın. Tatlı koyulaşmaya başlayınca vanilyayı ekleyin ve koyu bir kıvam alana kadar mikserle karıştırın. Tatlıyı ocaktan aldıktan sonra yüksek devirde 1-2 dakika daha çırpın ve ıslak kalıba dökün. Soğuyan tatlıyı 3-4 saat buzdolabında beklettiğiniz dilimler halinde kesin ve taze meyvelerle servis edin.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın