Saya Donuts – En Sevdiğim Yemek

Saya Çörek tarifi için,

Tüm malzemeleri karıştırıp ele yapışmayan yumuşak bir hamur yoğurun.

Tezgah düzleştirilir ve hamur 8 beze haline getirilir.

15 dakika. Üzeri örtülü olarak dinlendirilir.

Hamur o kadar sert ki un yardımı ile yuvarlanabilir.

Açılan ilk 4 beze sıvı yağ ve sıvı yağ karışımı ile kaplanır ve üst üste konur.

Sarılmış. Çiçek kekleri gibi yapılırlar.

Bu şekilde 15 dk. Bir tepside saklanır.

Aynısı kalan 4 beze için de kullanılır.

Tepsiye sabitlenen ekmek tepsi büyüklüğünde elle yayılır.

1 yumurta çırpılır ve çırpılır. Çatal ile yapılır.

180 ° C’de altın kahverengi olana kadar pişirin.

Saya Bun hazır.

Afiyet olsun!

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın