Sebzeli Levrek Tarifi – En Sevdiğim Yemekler

Merhaba arkadaşlar fırında da çok doyurucu olan hafif ve lezzetli bir balık tarifi bırakıyorum.

Bu Sebzeli Levrek Tarifi için balıkları iyice yıkayalım. Suyu süzüldüğünde üzerlerine zeytinyağını yıkayıp karabiber ve tuzu dökelim.

Damak zevkinize göre başka baharatlar da kullanabilirsiniz.

Fırında çabuk pişmeleri için patatesleri ve havuçları küçük parçalara ayırmayı unutmayın.

Karnabahar ve brokoliyi küçük çiçeklere ayırın.

Tüm sebzeleri büyük bir fırın tepsisine koyun, baharatları ve tuzu oraya dökün, zeytinyağını ekleyin ve karıştırın.

Son olarak balığımızı koyup 200 derecede nar gibi kızarana kadar pişirelim.

Sebzeli Levrek servise hazır.

Afiyet olsun.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın