Bugün dünün yorgunluğuyla başladı. Yeni evin ufak tefek tesisat işleri için karşıdan karşıya geçtim, tabi tesisatçılar söz verdikleri saatte gelmediği için bütün günü bekleyerek geçirdim. Ablam beklemekten sıkılıp onu sundurma demirine sarınca gidip yağlı boya aldık ve demiri boyamaya başladık. Tekrar çifte boyamama neden olan boyun fıtığın “Aman Tanrım!
Bu taşınma işinin zorluklarını unuttuk: (Bir haftalık programımız bu ve ben artık yoruldum. Tabii yeni bir eve taşındığımızda en az bir haftayı yorgunlukla geçireceğiz vs. Benim gibi değişiklikten hoşlanmayan ve hatta sevmeyen biri için en az favorisi Evindeki mobilyaların yeri.Taşınmalı.
Bugün elime gelen paket şeker ile ağzımızı biraz olsun ferahlatsın diye pratik bir şeyler yapmak istedim. Üzerine buzdolabında kalan son kek parçaları ve meyveler de eklendiğinde ortaya nefis bir tatlı çıktı.
Solmaya başlayan yenmez pastanızı değerlendirmek için bu yöntemi kullanabilirsiniz.
Aşk…
İçerik Tablosu
Şeftali bardağı tarifi malzemeleri
- 1 orta boy şeftali 2-3 dilim kakaolu kek 1 paket vanilyalı puding (kek, tavuk göğsü veya karnabahar olabilir) 3,5 su bardağı süt
dekorasyon için:
- 1 adet taze incir (4 e bölünmüş) 4 yemek kaşığı şeftali reçeli
Pratik şeftali kupları nasıl yapılır?
Erikleri kabuklarını soymadan ikiye bölün, çekirdeklerini çıkartın ve küp şeklinde doğrayın. Keki ince ince doğrayın. 3,5 su bardağı süt ile dilediğiniz sütlü tatlıyı hazırlayın. Tatlı sıcakken yarısını fincanlara paylaştırın. Küçük bir miktar doğranmış şeftali ayırın ve pastayı süslemek için kesin ve kuplara bölün. Kalan tatlıyı da aynı şekilde kek ve meyvelere ayırıyoruz. Son olarak meyve parçaları, kek parçaları ve şeftali reçeli ile süslenerek servis edilir.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]