Şekerli Hamur Kurabiye Tarifi için,
Un hariç tüm malzemeleri bir kaba koyun.
Yavaş yavaş yoğurun ve ele yapışmayan yumuşak bir hamur elde etmek için azar azar un ekleyin.
Parçayı ayırın ve yemeği mavi bırakın, hamuru iki buzdolabı poşeti arasında merdane ile açın, bıçakla kesin ve süpürge şeklini verin.
Sapa bir kürdan sokun, uçları kürdan ile bastırın ve süpürge dallarının çizgilerini yapın.
Kalan hamuru da aynı şekilde açın, filizlerle kesin, yağlı kağıt serili tepsiye koyun ve önceden ısıtılmış 180°C fırında pişirin.
Dikkatli olun, renk açık.
Pişen kurabiyeler soğuyana kadar tepsiden çıkarmayın.
Pudra şekerini iyice ezip yumuşatın ve iki dondurucu poşeti arasına sarın.
Aynı görünümü ve hissi yaratın.
Kekleri bu fırça ile fırçalayın ve şeker hamurunu uygulayın.
Bitter çikolatayı benmari usulü eritin ve kurabiyeleri süsleyin.
10 dakika buzdolabında. çikolatayı kurumaya bırakın, bir kaba koyun.
Şeker Hamurlu Kurabiyeler hazır.
Afiyet olsun!
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]