Simit aromalı puf hamuru

Simit aromalı puf böreği için malzemeler

  • 2 paket puf böreği
  • Bir kase beyaz peynir
  • Bir tutam ince kıyılmış maydanoz
  • iki bardak su
  • Yarım çay kaşığı pekmez
  • Susam

Simit aromalı milföy hamuru nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Peyniri ezin, ince kıyılmış maydanozu ekleyin ve iyice karıştırın.
  2. Milföy hamurunun ortasına peynir harcı koyun ve karıştırın.
  3. Kenarlarından açılmaması için çatalla bastırın.
  4. Büyük bir kapta su ve pekmezi karıştırın.
  5. Milföyü önce pekmezli suda, sonra susuzlukta buluruz.
  6. Yağlı kağıt serdiğimiz fırın tepsisine yerleştiriyoruz.
  7. 180 derece önceden ısıtılmış fırında altın sarısı olana kadar pişirin. Kim deneyecekse eline sağlık.

Fotoğraflı simit aromalı puf böreği tarifi

  • hamur işleri
  • tatlı tarifi
  • tadında
  • puf böreği
  • kek tarifleri
  • adlandırılmış
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Haşhaşlı Cevizli Büküm Pasta (tam boy) (video)

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın