soğan halkaları

soğan halkası tarifi malzemeleri

  • 1 maden suyu
  • 2 yemek kaşığı un
  • 1 poşet kabartma tozu
  • 1 yemek kaşığı mısır unu
  • göz tuzu
  • 2 büyük soğan

yurt dışında bulmak

  • 1.5 su bardağı peksimet

kızartma için

  • çok fazla yağ

soğan halkaları nasıl yapılır

yemebaskı tarifi

  1. Öncelikle soğanları yarım santim kalınlığında doğrayalım ve birbirinden ayıralım.
  2. Bir kaseye maden suyu, mısır unu, tuz ve kabartma tozu ekleyin ve iyice karıştırın.
  3. Topuz gibi olacak sonra soğanı bu karışıma batıralım.
  4. Daha sonra galeta ununa sonra tekrar galeta ununa maden suyu havanda batırıp kızgın yağda hava almayacak şekilde pişirelim.
  5. Sıcak olarak servis edelim.

fotoğraflı soğan halkası tarifi

  • tatlı tarifi
  • zil
  • kek tarifleri
  • Soğanlar
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

sulu kağıt sarma

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın