Yağsız diyet malzemeleri ve soğan yumurtası tarifi
- soğan
- bir yumurta
Yağsız soğan yumurtası tarifi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Soğanları dilediğiniz gibi doğrayabilirsiniz, benim önerim julienne.
- Tavayı önceden ısıtmamak önemlidir. Soğanları tavaya koyun, ardından ısıyı orta ateşe yükseltin.
- Soğanların yanmaması için altını çok açmayın.
- Soğanlar yavaş yavaş ıslanacak ve yer yer kararacaktır. Soğanlar kahverengileşinceye kadar bekleyin ve yavaşça karıştırın.
- Soğanlar pembeleşince 1-2 yemek kaşığı kaynar suyu soğanları kavurmaya yetecek kadar ekliyoruz.
- Soğanları suda kavurmaya devam ediyoruz ve karamel rengi olana kadar devam ediyoruz. Su çok az geliyorsa ve yanıyor gibi görünüyorsa biraz daha su ekleyin.
- Soğanlar pembeleşince yumurtayı kırın. Yumurtaları pişirin ve servise hazır.
Yağsız soğan yumurtası tarifi
Soğanda yağsız yumurta yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]