Yılmaz Bey bizimle lezzetli bir tarif paylaştı. Penne Salmon, Somonlu Penne Makarna, bir lezzet cümbüşüdür. Parmesan, krema ve somunun uyumlu bir karışımıydı.
En kısa sürede deneyeceğim. Ellerinize sağlık.
Somon Penne – Somon Makarna Tarifi Malzemeler
100 gr penne makarna (100 gr 1 porsiyon)
80 gram kabak kreması
Füme Somon
tek yazdı
tuz – beyaz biber
tavuk çorbası
parmesan peyniri
Yapılışı:
1- Makarnayı haşlayıp süzün.
2- Kremayı tavaya dökün ve somon füme dilimlerini ekleyin. Kaynayan kremaya Parmesan peyniri, ince kıyılmış dereotu, tavuk suyu, tuz, beyaz biberi ekleyip birkaç dakika daha pişirin ve ocaktan alın.
3- Hazırladığınız sosu süzülmüş makarnaya ekleyin ve parmesan peyniri ve taze fesleğen ile süsleyerek servis yapın.
Hazırlayan: Yılmaz Edi
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]