somun ekmek

Lokma tarifi malzemeleri

  • 3 su bardağı ılık su
  • Çeyrek çay bardağı sıvı yağ
  • 1 çay kaşığı şeker
  • 1 çay kaşığı kuru
  • eşit derecede doğru
  • tuz atmak
Ekmek tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Öncelikle 1 su bardağı unun içerisine maya, şeker ve 1 su bardağı suyu ekleyip karıştıralım.
  2. Ağzınız kapalı olarak 20 dakika bekletin.
  3. Daha sonra kalan suyu yağ, un ve tuzu ekleyerek yoğurun.
  4. Bir saat 45 dakika bekletin.
  5. Üzerine bir çizgi çizelim ve ardından bir tepsi maya yapıp 35 dakika pişirelim.

somun ekmek tarifi

Somun ekmek yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın